“De Meeste Vrouwen Ontdekken Nooit De Verborgen Kracht
Van De Overgang”

(En Haast Niemand Vertelt Het)

menopauze overgang

Direct Toegang tot het e-boek Menopauze

Lieve lezer, Afzender: Linda Hofker Almere, 21–3–2016

Voordat ik laat zien hoe jij wel de verborgen kracht van de overgang ontdekt, wil ik je eerst het volgende verhaal over mijzelf vertellen:

“Ik dacht dat ik nooit last had van de menopauze…”

Ik vond al die verhalen over de overgang ook altijd grote onzin en wist dus ook niet wat het allemaal inhield. Tot ik mij in gezondheid ging verdiepen. Had ik alles maar eerder geweten!

Een aantal jaren geleden kreeg ik een burn-out. Het begon met hoge koorts. Gezien de moeilijke en drukke jaren daarvoor (waarin een zakelijk/persoonlijk faillissement, 4 kinderen en een fulltime baan) was dit niet zo vreemd vond iedereen, inclusief de dokter.

Maar het duurde en duurde maar.

Ik had absoluut geen energie, nergens zin in, mijn doorzettingsvermogen was verdwenen en mijn, altijd uitstekende, geheugen was een zeef…

Als ik met de auto naar de stad ging wist ik soms echt niet meer hoe ik moest rijden, terwijl ik die route toch al ongelofelijk vaak had gereden. Na een poosje had ik geen koorts meer maar…

opvliegers menopauze

Ik dreef wel regelmatig mijn bed uit. Allemaal veroorzaakt door de burn-out zei de dokter.

In de tussentijd was ik zeer onregelmatig ongesteld, maar ja, dat was heel mijn leven al enigszins zo geweest als ik geen pil slikte. Ik voelde me hondsberoerd en had het idee dat ik mezelf niet meer was…
(Heb even geduld, ik ga je zo vertellen hoe het nu met mij gaat).

Omdat werkelijk niets hielp, ging ik mij uiteindelijk zelf maar in gezondheid verdiepen. Ik ontdekte dat heel veel vrouwen (en artsen) weinig of niets over de overgang of de menopauze weten.

Terwijl het zo’n belangrijke levensfase is. De kennis ervan zal je helpen om daar op een goede manier mee om te gaan en bovendien de verborgen kracht van de menopauze te ontdekken.

menopauze overgangIk ben heel gelukkig dat ik dit alles ontdekt heb. Ik voel me nu beter dan ik me ooit heb gevoeld. Heb veel energie en doe alleen dingen die ik leuk vind of waar ik bewust voor kies. Ik heb de dingen die ik ontgroeid ben losgelaten en een bewuste keuze voor mijzelf gemaakt. Ik geniet van mijn gezin, familie en vrienden, werk, hobby’s. Ik leef met passie. En het leuke is dat ik nu steeds meer mensen aantrek en ontmoet die ook zo leven en dat er steeds meer leuke, mooie dingen op mijn pad komen.

Wat je aandacht geeft groeit!

Ik ben verliefd op het leven.”

“75% Van De Vrouwen Vindt Helaas Nooit Een Oplossing Voor Hun Overgangs Problemen, Terwijl Slechts 25 % Daar Wel In Slaagt…

Bij Welke Groep Wil Jij Behoren?”.

Ik weet dat dit niet alleen voor mij is weggelegd. Iedere vrouw is instaat deze geheimen te gebruiken en haar leven te verbeteren. Ik heb al veel vrouwen gezien die dit, met succes, in hun leven toepassen.

Wil jij dit ook? Wel dan heb ik een oplossing voor je. Je zult ervaren dat ook jij weer rust, harmonie en evenwicht in je leven kunt krijgen.

Dit zijn wat van de dingen die je in mijn e-boek gaat ontdekken:

 • Wat de belangrijkste feiten van de menopauze zijn.
 • Waardoor de meeste klachten ontstaan. En dit zijn alledaagse dingen waar je zelf invloed op hebt.
  menopauze
 • Wanneer je in de overgang bent (Als ik dit jaren geleden had geweten had het mij een hoop ellende bespaard.)
 • Hoe je omgaat met opvliegers en andere klachten en wat je er aan kunt doen.
 • Ben je onrustig, prikkelbaar, heb je last van woede aanvallen? Ontdek op blz 29 hoe je deze kracht positief kan gaan gebruiken.
 • Hoe je omgaat met het feit dat je ouder wordt: Ontdek hoe jij tot op hoge leeftijd aantrekkelijk, sprankelend en charmant blijft.
 • Waarom de menopauze het begin is van een leeftijdsfase, waarin je eindelijk aan jezelf toe mag komen. En hoe je dat doet. (De meeste vrouwen ontdekken dit geheim nooit en voelen zich alleen maar oud worden).
 • Hoe je d.m.v. eenvoudige oefeningen veel problemen voorkomt en energiek en jong blijft.
 • Hoe je de negatieve kant van de menopauze, kan omdraaien naar het positieve.lef lust zelfvertrouwen en sexy
 • Je leert hoe je weer (of nog meer) kunt genieten van seks en tot op hoge leeftijd een sensueel aantrekkelijke vrouw blijft.
 • Wat je zelf kan doen om zo min mogelijk problemen te ervaren.
 • Hoe je gebruik maakt van de kracht van positieve gedachten.
 • Waarom passie en genieten op elk gebied, zo belangrijk zijn voor je gezondheid en hoe jij daar optimaal gebruik van kan maken.
 • Wat voor invloed je geest heeft op je klachten.
 • Hoe je negatieve overtuigingen omvormt en hoe je jezelf accepteert zoals je bent.
 • Mijn ontdekkingen over een positief, gezond en gelukkig leven na de menopauze.voel je gelukkig gezond en aantrekkelijk

Dit zijn, in een notendop, wat van de dingen die je zult ontdekken als je dit e-boek leest over menopauze
.

Ook ontdek je meer over:

e-book overgang

Ik laat je zien, hoe jij je leven een positieve wending kunt geven.

Mijn doel is zoveel mogelijk vrouwen helpen om deze oplossing te vinden, zodat wij vrouwen sterk en actief blijven. En een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen blijven leveren. Ieder op haar eigen manier. Daarom heb ik al mijn onderzoeken en ervaringen in dit boek gebundeld.

(Ook zul je wat ervaringen lezen van de vele honderden vrouwen die mij een reactie hebben gestuurd nadat ze op de site zijn geweest).

Na betaling kun je het e-boek direct downloaden, zodat je het meteen kunt lezen.

Mocht je nu beslissen dan heb ik nog een aantal bijzondere bonussen voor je.

Speciale Bonus!

 • Bonus 1 : E-Boek over voeding in de overgang.

  Goede voeding is, vooral in deze leeftijdsfase, bijzonder belangrijk om gezond en actief te blijven.

 • Bonus 2 : Rapport over EFT.

  Dit is een eenvoudige techniek waarmee je niet alleen je gezondheid enorm kan verbeteren. Maar die je ook kunt toepassen op allerlei andere gebieden in je leven waar je bijvoorbeeld, meer lef, kracht of energie wilt hebben.

 • Bonus 3 : Meditatie voor gezondheid en energie.

  Een mp3 bestand

  Deze Bonussen hebben gezamenlijk een waarde van 49,95 euro

En… ik heb nu een speciale aanbieding voor je.

Normaal betaal je voor dit e-boek 37,95 euro.

Nu, als tijdelijke aanbieding inclusief de bonussen !

Geen 37,95 euro maar slechts 27 euro.

Download nu dit e-boek en voorkom dat je last houdt van overgangsproblemen, net als 75% van de vrouwen die niet de verborgen kracht van de overgang ontdekken.

ebook overgang

Klik hier om te investeren in je gezondheid

Dit aanbod is slechts tijdelijk geldig!

Ervaringen van anderen

Nicolette Kromschee

sprankelend leven“Zie je wel!” kwam regelmatig bij mij op tijdens het lezen van dit e-book. Het is een boek vol wetenswaardigheden en tips over de overgang. Ik gebruikte de pil en wist daardoor niet wanneer die veel besproken overgang zich aandiende. Vele klachten die ik kreeg schreef ik echter niet toe aan de overgang. Na het lezen van dit boek heb ik meer inzicht gekregen en sta ik veel meer stil bij dit hele grote proces van de menopauze. Ik besef dat het niet zomaar van de één op de andere dag plaats vindt. Elke vrouw moet dit echt lezen, of je nu denkt problemen te hebben of niet.

Lisette de Graaf

Ben zo twee maanden niet ongesteld en dan weer wel, ben denk ik aan het afbouwen. Maar sommige klachten heb ik al zoals stemmingsverandering en mijn geheugen laat het af en toe afweten. Maar voor de rest zit ik nog wel goed in mijn vel. Ik ben wel heel blij met dit boek, nu weet ik tenminste wat me te wachten staat en hoe ik kan voorkomen dat ik veel last van de overgang krijg. Maar het meest mooie van het boek vind ik dat ik nu begrijp dat de overgang ondanks alles ook een hele mooie periode in het leven van de vrouw is.

Marjan

Mijn huisarts kon wel helpen, maar je hebt er niet veel aan. Dat is in de vorm van een hormonenkuur, als het niet meer te verdragen is of antidepressiva. Zo word je met een kluitje in het riet gestuurd. Nu weet ik wat ik er zelf aan kan doen.

Edith de Jong

Ben van een optimistisch blij iemand veranderd in een opvliegende agressieve huilebalk. Heb er vaak allemaal geen zin meer in omdat ik het me allemaal teveel is en toch niets meer wordt… Ben zo blij met dit e-boek over de overgang, nu snap ik waardoor het komt, en hoe ik er mee om kan gaan, dank je.

Wendy Klein

Nu pas, na het lezen van je boek is alles mij duidelijk geworden, had ik het maar veel eerder geweten. Op dit moment zijn de opvliegers het ergste. Vooral ‘s nachts is het heel lastig. De paniek-aanvallen (die ik nu pas herken) en de depressiviteit (daardoor ben ik ook gaan scheiden) heb ik al achter de rug. Die zijn al zo’n 10 jaar geleden begonnen.

Erica ter Haak

Merk al langer dat ik depressief en moe ben en andere klachten heb als opvliegers en gewrichtsklachten. Heb last van angst, alles kost moeite, wil nergens meer heen. Door alles wat ik nu heb gelezen weet ik hoe ik aan mijzelf kan werken en oefeningen kan doen om weer echt mijzelf te worden en blij te zijn met mijn leven, dankjewel.

Annie Vos

Ik heb veel last van stemmingswisselingen, de ene dag erger dan de andere dag. Ben vaak emotioneel en reageer soms verbaal agressief waar het niet nodig is. Dankzij jouw e-book kan ik er nu beter mee omgaan en ik heb het mijn man laten lezen en hij begrijpt me nu ook beter, gelukkig want het ging hierdoor wel erg slecht tussen ons.

100% Niet Goed, Geld Terug Garantie

Wat houdt je nog tegen? Je hebt volledige garantie.

(Het klinkt misschien wat afgezaagd maar ik wil namelijk alleen tevreden klanten)
.

Als dit e-boek, om de een of andere reden, niets voor je is. Kun je vragen om een 100% terugbetaling, binnen 1 week na aankoop. (Zonder moeilijke vragen van mij. Je hoeft me alleen maar een mailtje te sturen. En het e-boek blijft van jou).

Dat is 1 volle week om het te bekijken! Je loopt dus geen enkel risico.

Eerlijker dan dit kan het niet worden.

Nu is het aan jou. Houd van jezelf!
Het is nu tijd om actie te ondernemen.

Lees dit e-boek, pas het toe en ga weer leven.

Go for it!

Ga nu voor een nieuw begin, voor een prachtig, passievol leven.

Direct toegang

Linda Hofker sprankelend leven

.PS Dit bijzondere aanbod is tijdelijk.

……..Het is nu dus het moment om actie te ondernemen.

…… Je hoeft alleen maar op onderstaande link te klikken.

Geef om jezelf.

>>>>> Klik Hier om het menopauze e-boek aan te vragen <<<<<