Diverse sites om af te vallen
17 november 2014 

Diverse sites om af te vallen

Hier vind je diverse sites om af te vallen.

Regelmatig schrijf ik over deze sites en producten

een artikel of review.

Die vind je dan op SprankelendLeven.nl  bij Artikelen,
onder het kopje  “Over Afvallen“.

 Diverse sites om af te vallen

 

 

Over de schrijver
Ingmar
Door

Ingmar

op 17 Dec 2014

Goed artikel! Ik ben via via op je site gekomen en heb erg veel aan je blog gehad. Ik vind dat je erg helder en informatief schrijft. Zelf heb ik een blog gehad over mijn tenten verhuur bedrijf. Mijn bedrijf verhuurt al jaren heel veel soorten en maten tenten. Het lijkt ons als bedrijf erg leuk om weer te beginnen met bloggen. Heb jij misschien wat tips hoe we dit het beste stap voor stap kunnen aanpakken zodat we deze bloglezers weer kunnen bereiken? Hoe werkt het, hoe zet je een strategie op en hoelang doe je erover? Je mag hiervoor best in detail treden. Ik ben erg benieuwd!

Reactie plaatsen