Waarom we op aarde zijn

Vandaag een artikeltje over twee bijzondere boeken. Boeken over leven en de reden van ons bestaan, waarom we op aarde zijn. Boeken van Roos van het Water.

Boek 1 “Waarom ik terug kwam” – Het ingrijpende verhaal van een bijna doodervaring.
Of, zoals Roos zelf zegt “een Nabij de dood-ervaring”.

Na een alles behalve makkelijk leven Maakt Roos een bijna doodervaring mee. Tijdens een operatie aan haar borst gaat er iets fout en bij de herstel operatie is Roos een tijdje buiten haar lichaam. Eerst zweeft ze boven haar lichaam en ziet wat er fout is gegaan en hoe men hard werkt om dit weer te herstellen. Vervolgens gaat ze verder en wat ze dan beleeft, in het gebied na de dood, omschrijft ze helder en duidelijk.

Ze maakt zelf de bewuste keuze om weer terug te keren in haar lichaam. Roos wil helpen en haar opgedane kennis en liefde delen met de op aarde levende mens. Deze kennis delen is geen eenvoudige opgave en stuit op veel onbegrip. Ze wordt zelfs naar een psychiater door verwezen. Ook voor haar persoonlijk is het lastig om bewust te leven naar wat ze over zichzelf als mens geleerd heeft.Waarom iwe opp aarde zijn

Fascinerend is het zeker, om over haar ervaringen aan gene zijde te lezen.

Bij de een zal na het lezen de vraag opkomen : ‘zal dit werkelijk waar zijn’ Voor een ander zal het een kennismaking zijn, of, zoals voor mij, een (onbewuste) herkenning.

Dit kan een bewustwording geven van waarom we op de aarde zijn.

Ik citeer:

“Uiteindelijk vraagt iedereen ( jong, oud of in de laatste levensfase) zich wel eens af: waarom ben ik geboren, wat is de reden van mijn bestaan, is er leven na de dood en wat kan ik mij daar bij voorstellen? Al dit soort vragen ontwikkelen zich meestal na unieke gebeurtenissen.
Om te komen tot inzichten die ons leven ingrijpend kunnen veranderen, bewandelen wij vaak de moeilijkste wegen. Alles heeft hierbij een reden, niets is toeval!
Juist na deze ervaringen beseffen we, wie we werkelijk zijn. Wij zijn geen mensen met een ziel, maar een ziel die een reis op deze aarde als mens maakt.”

Kortom Een wijs, open, eerlijk en ontroerend verhaal, recht uit het hart geschreven. Een verhaal om met een ‘open mind’ te lezen

Het vervolg
Terug Door De Poort

Roos heeft nu ook een tweede boek uitgebracht,

Terug door de poort”.

Dit verhaal gaat over Kosmische wetten die Roos van het Water tijdens haar bijna-doodervaring van de Grote Engel aan Gene Zijde te horen heeft gekregen.

De onderwerpen die in dit boek aanbod komen zijn belangrijke en indringende levensvragen

Zoals;

 • De vrije wil van de mens
 • Tijd en tijdsbeleving
 • Re-incarnatie
 • Abortus
 • Een miskraam
 • Seksualiteit
 • homofiele- en lesbische relaties
 • Trouw aan elkaar, tot in de dood?
 • Vaccinatie
 • Het geven van bloed
 • Euthanasie, de zachte dood
 • Zelfdoding
 • En orgaandonatie

De grote vraag is altijd; Wil ik wel of geen orgaandonor zijn.

Dit is een ingrijpende beslissing die je in alle vrijheid moet kunnen nemen. Om echter een weloverwogen beslissing te kunnen nemen is het belangrijk om kennis te nemen van verschillende visies. In dit tweede boek van Rozita, terug door de poort, staat beschreven hoe men daar van Gene Zijde over denkt en dat er zelfs een kosmische wet is!

Opnieuw een fascinerend en bemoedigend boek.

Deze boeken worden uitgegeven in eigen beheer door Roos van het Water, tevens hoofdpersoon van dit boek, en de auteur Ferdinand S.J. van Rekum.

Kijk voor  meer informatie op de site: http://www.roosvanhetwater.nl/

Je kunt de boeken ook bestellen via e-mail: touchingthebodymind@home.nl

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Anna
Door

Anna

op 03 Apr 2017

Ben zeker van plan deze boeken te kopen ,als ik gespaard heb,want heb zelf een keer een bijna dood ervaring gehad met een operatie vd blinde darm. Maar mooi dat ik nu weet dat er meer mensen zijn en ook boeken bestaan ,Vr Gr Anna

Reactie plaatsen